Vllaznia

Volejboll

Njoftime/Notifications

Kampionati Ballkanik

Posted by vllaznia on May 16, 2012 at 3:10 PM

Sot pasdite Federata Ballkanike e volejbollit (BVA) ka publikuar listen e vendeve mikepritese te ballkaniadave qe do te zhvillohen gjate veres , ne muajt Korrik dhe Gusht . Ashtu si cdo vit ekipi perfaqesues pritet te marre pjese ne 4 prej ketyre aktiviteteve :

*te Rinj per meshkuj dhe femra

*Paraterinj per meshkuj dhe femra  

Ajo qe bie ne sy eshte krijimi dy aktiviteteve te reja per moshat akoma me te vogla , por ka te ngjare qe Shqiperia kete vit te mos kete nje ekip perfaqesues persa i perket ketyre moshave . 

Sic eshte bere zakon tashme prej disa viteve , lojtaret do ti nenshtrohen nje faze seleksionimi menjehere pas mbarimit te kampionateve kombetare .


Ja lista me vendet mikepritese dhe datat perkatese :


Kampionati Ballkanik per te Rinj : Zrenjanin ( Serbi) / data , 7-11 Gusht 2012 / mosha , '93

Kampionati Ballkanik per te Reja : PTV ( Turqi ) / data , 18-22 Korrik 2012 / mosha , '94

Kampionati Ballkanik per Paraterinj : Bukuresht ( Rumani ) / data , 17-21 Korrik 2012 / mosha '95

Kampionati Ballkanik per Paratereja : Bar ( Mali i Zi ) / data , 24-28 Korrik 2012 / mosha '96

Kampionati Ballkanik per Para-Paraterinj : Kazanlak ( Bullgari ) / data , PTV / mosha '97

Kampionati Ballkanik per Para-Paratereja : PTV ( Turqi ) / data , 8-10 Gusht 2012 / mosha '98


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Videos

656 views - 0 comments
551 views - 0 comments
710 views - 0 comments
596 views - 0 comments