Vllaznia

Volejboll

Njoftime/Notifications

Te rinj . Vllaznia fiton ne Farie Hoti .

Posted by vllaznia on January 21, 2012 at 1:15 PM

Diten e sotme date 21-1-2012 jane zhvilluar ndeshjet gjysme finale te vlefshme per kupen e rinise ( Andrea Xhori ) . 

Ekipi i Farka volej eshte perballur me skuadren fierake te Apollonise . Nuk ka qene e veshtire per ekipin e drejtuar nga Dritan Bardhi per te mposhtur me rezultatin 3 me 0 ekipin fierak .


Ndeshja e dyte gjysmefinale dhe qe ka pasur me shume interes ka qene ajo ndermjet ekipit vendas te Tiranes dhe Vllaznise . Shkodranet e kane pasur shume te veshtire ndaj kampiones ne fuqi Tirana aq me teper qe diten e sotme kane lujatur pa njerin nga qendrat dhe sipas rregullores Rexhvelaj nuk mund te luaje as finalen . Megjitheate kjo gje nuk i ka penguar djemte shkodran te drejtuar nga Miriam Rrahishta te cilet fitojne setin e pare me rezultatin 25-23 dhe te dytin 28-26 . Seti i trete ka qene me me shume rivalitet ndonse Vllaznia detyrohet te luaje pa qendra pas demtimit te Elton Donikut . Ne keto kushte pasusit Gjoni i mbetet te luaje vetem me lojtaret e kraheve dhe i shfrytzon mjaft mire qe te tre , Tafilin , Kolen e sidomos kapitenin Qerraxhija te cilet fitojne edhe setine trete 29-27 dhe krejt takimin me shifrat 3 me 0 .


Neser ne oren 10:00 pritet te luhet ndeshja mes Tiranes dhe Apllonise per vendin e 3-4 dhe ne oren 12:00 do te zhvillohet finalja mes ekipit Farka Volej dhe Vllaznia ..


Vllaznia : Klaudio Qerraxhija ; Klaudio Gjoni ; Kristjan Kola ; Elton Doniku ; Besmir Tafili ; Sufjan Mithi ; Gerti Bushati ; Alis Sylja ; Antonio Qafarena ; Enrold Ujka ; Eridon Bushati .


Bruno Miculi 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

100 Comments

Reply ravaly
1:36 PM on January 31, 2022 
Reply heakas
5:39 AM on February 16, 2022 
heakas 7b17bfd26b https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgMDA08DhCAwLEgZDb3Vyc2UYgIDAoOGAngkMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDA0IL29wgMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgID_ufXvCQwLEgZDb3Vyc2UYgIDAgK2u-QoMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDA0IK9rQkMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgMDAk7GiCgwLEgZDb3Vyc2UYgIDAkNOG6AoMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDA0M3MvgoMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgMCgkabeCAwLEgZDb3Vyc2UYgIDA4Iy-twgMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDA0MLBwgkMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgMDQnICCCQwLEgZDb3Vyc2UYgIDAkPGUxwkMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDA4N6N-AkMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgMCA4pzSCgwLEgZDb3Vyc2UYgICA3_Ge0wkMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDA4J_CzAoMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgMCAsoeXCwwLEgZDb3Vyc2UYgICA_8X21ggMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDAgPOOhwsMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgICfy4_dCAwLEgZDb3Vyc2UYgICA_7nRqgoMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDA0Pf7qggMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgIC_g8a4CQwLEgZDb3Vyc2UYgIDAgNjW7gsMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDAkOqx0QgMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
https://www.cloudschool.org/activities/ahFzfmNsb3Vkc2Nob29sLWFwcH
I5CxIEVXNlchiAgID_htTZCAwLEgZDb3Vyc2UYgIDAwJbqrAkMCxIIQWN0aXZpdHk
YgIDAkLrO8wsMogEQNTcyODg4NTg4Mjc0ODkyOA
http://raruhuroren.sblo.jp/article/188853854.html

Videos

697 views - 0 comments
609 views - 0 comments
754 views - 0 comments
636 views - 0 comments